Alphen aan den Rijn, 19 juni 2024 – Trots en dankbaar zijn wij als organisatie van Veiligheidsdag Alphen met onze sponsors van dit mooie evenement. Dankzij hun bijdragen wordt het mogelijk om een onvergetelijke en leerzame dag te organiseren voor alle inwoners van Alphen aan den Rijn en omgeving:

  • Dank aan:
    Fonds Alphen en omstreken – Albert Heijn Alphen – Fort Alpha – Bram Ladage – IJssalon Sebastiaan – Boels – Decaprint – Rode Kruis Alphen – 112HM.

De Veiligheidsdag 2024 vindt plaats op zaterdag 31 augustus op het evenemententerrein bij de Zegerplas. Deze dag staat volledig in het teken van veiligheid en preventie, met een breed scala aan activiteiten en demonstraties. Bezoekers kunnen kennismaken met verschillende hulpdiensten, deelnemen aan interactieve spellen en genieten van spectaculaire demonstraties. Ook zijn er diverse voertuigen te bezichtigen en wordt er voorlichting en informatie gegeven door professionals uit het veld.

In de aanloop naar dit evenement worden basisscholen en middelbare scholen uitgenodigd om mee te doen aan diverse lopende acties. Deze educatieve initiatieven zijn erop gericht om kinderen en jongeren bewust te maken van het belang van veiligheid en hen praktische kennis en vaardigheden bij te brengen.

Wij nodigen alle inwoners van Alphen aan den Rijn en omgeving van harte uit om op 31 augustus aanwezig te zijn bij de Veiligheidsdag 2024. Mede dankzij de ondersteuning van de diverse sponsors belooft het een dag vol leerzame en boeiende ervaringen te worden voor jong en oud.

Nogmaals willen wij alle sponsoren hartelijk bedanken voor hun genereuze bijdrage en hun inzet voor de gemeenschap. Samen maken we Alphen aan den Rijn een veiligere plek!

Voor meer informatie over de Veiligheidsdag 2024 bezoekt u onze website www.veiligheidsdagalphen.nl


Met vriendelijke groet,
Organisatie Veiligheidsdag Alphen aan den Rijn 2024

Categories:

Comments are closed