Alphen aan den Rijn, 31 mei 2024 – Met trots en dankbaarheid kondigen wij aan dat Fonds Alphen de Veiligheidsdag 2024 ondersteunt met een gulle sponsoring van €2500,-. Dankzij deze bijdrage wordt het mogelijk om een onvergetelijke en leerzame dag te organiseren voor alle inwoners van Alphen aan den Rijn en omgeving.

De Veiligheidsdag 2024 vindt plaats op zaterdag 31 augustus op het evenemententerrein bij de Zegerplas. Deze dag staat volledig in het teken van veiligheid en preventie, met een breed scala aan activiteiten en demonstraties. Bezoekers kunnen kennismaken met verschillende hulpdiensten, deelnemen aan interactieve spellen en genieten van spectaculaire demonstraties. Ook zijn er diverse voertuigen te bezichtigen en wordt er voorlichting en informatie gegeven door professionals uit het veld.

In de aanloop naar dit evenement worden basisscholen en middelbare scholen uitgenodigd om mee te doen aan diverse lopende acties. Deze educatieve initiatieven zijn erop gericht om kinderen en jongeren bewust te maken van het belang van veiligheid en hen praktische kennis en vaardigheden bij te brengen.

Wij nodigen alle inwoners van Alphen aan den Rijn en omgeving van harte uit om op 31 augustus aanwezig te zijn bij de Veiligheidsdag 2024. Mede dankzij de ondersteuning van Fonds Alphen belooft het een dag vol leerzame en boeiende ervaringen te worden voor jong en oud.

Nogmaals willen wij Fonds Alphen hartelijk bedanken voor hun genereuze bijdrage en hun inzet voor de gemeenschap. Samen maken we Alphen aan den Rijn een veiligere plek.

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *