Staatsbosbeheer

Met onze kennis en kunde zorgen we voor een sterke en groene omgeving.

Doe mee. Je hebt het in je!

Er zijn veel manieren om jouw steentje bij te dragen aan natuur in Nederland. Ga aan de slag als vrijwilliger en help de boswachter bij beheer of rondleidingen. Of doneer voor natuurprojecten of behoud van cultuurhistorische schatten.

Staatsbosbeheer
Koolaan 8
2665 KR Bleiswijk

Aanwezigheid demoterrein

10,00 uur – 16.00 uur : stand 9 op het terrein


Staatsbosbeheer

Wij zijn de groene kracht in veranderd Nederland.

Over ons

Hoi Allemaal,
Mijn naam is Christel en ik ben als boa-boswachter werkzaam in het prachtige Bentwoud. Het Bentwoud is een redelijk jong gebied wat nog vol in ontwikkeling is. Dat maakt het werken hier als boa-boswachter extra leuk omdat je het gebied elke dag weer ziet groeien en het steeds drukker bezocht word door recreanten en natuurliefhebbers.

Samen met mijn collega’s van het team Rottemeren-Bentwoud hou ik mij als boa-boswachter bezig met het toezicht op de geldende wet en regelgeving. In principe hebben wij als boa-boswachter een gastheerrol, maar bij overtredingen van de regelgeving treden wij ook repressief op.

Wat gaan we doen?
Samen met mijn collega boa-boswachter Ron ben ik aanwezig op de veiligheidsdag en nodigen wij jullie van harte uit om bij ons dienstvoertuig te komen kijken. Hier geven wij informatie over onze werkzaamheden als boa-boswachter.